AKCE v květnu 2015

02.05.2015 10:54

9.5.2015 (od 10.00 hod): Férová snídaně v Panské zahradě

V Panské zahradě u brandýského zámku – Kočárovna (Brandýs nad Labem)

 

Co s sebou? Fairtradové dobroty se rády kamarádí s těmi lokálními. Můžete si upéct buchtu z fairtradového kakaa a cukru, biomouky, medu od místního včelaře a vajíček od souseda a k tomu si uvařit do termosky fair trade čaj nebo kávu. Nemáte čas ani chuť na pečení? Těšit se můžete na dobrý čaj a další pochutiny, které si budete moci zakoupit v naší čajovně.

Deka, hrníček, talíře, ubrousky, nože a lžičky by ve vašem košíku taky neměly chybět! A hlavně pozvěte všechny přátele, známé a rodinu! Dobrá parta je základ každého pikniku.

Pořádá Rodinný klub Klíček ve spolupráci s Komunitním centrum – Kočár a Čajovnou -Mezi nebem a zemí

Více na www.ferovasnidane.cz/snidane/brandys-nad-labem-stara-boleslav

Neděle 17. 5. 2015 v 10 hodinDivadlo pro děti: Petrpaslíkovo divadlo – Čaroděj a kouzelný stůl

Petrpaslíkovo divadlo vzniklo na jaře roku 2005 v Nymburce jako kombinace loutkového a živého divadla jedné osoby - Petra Pištěka, pohádkám pro děti od 2 do 10 let vévodí hlasová rozmanitost účinkujícího, podmanivá hudba a loutky. Divadlo se stává plně profesionálním v roce 2007 a své příznivce získává v mateřských a základních školách.

Vstupné: 70Kč za dítě (Kapacita omezena- předprodej vstupenek v Informačním centru – Brandýs)

Sobota 23. 5. 2015: Zahradní slavnost

V zahradě Rodinného klubu Klíček (M. Švabinského 371, Stará Boleslav) se bude konat Zahradní slavnost. Můžete se těšit na vystoupení muzikantky Sašy Niklíčkové a hudebního uskupení Jamchestra. Dále vám představí svou literární tvorbu Ludvík Zbyněk Gordon, Martin Vokurka a Jiří Zradička. V rámci oslavy se také uskuteční další bleší trh s knihami, LP a CD nosiči.

Vstupné činní 50 Kč.

Akci pořádá Rodinný klub Klíček z.s. ve spolupráci s Knihovnou Eduarda Petišky a Samoděj, o.s.