Jak myšlení ovlivnuje život aneb jak si správně přát 8.9.2015 od 18.30h

31.08.2015 23:13

Úvodem

Dnes, kdy vypisuji nový termín kurzu, zároveň oslavuji veliký úspěch. Přes prázdniny jsem dostal možnost doučovat matematiku žáka sedmé třídy. Když jsem viděl jeho talent, zrodil se nápad - naučím ho myšlení úspěchu. Chtěl jsem to však provést tak, aby si myslel, že ho učím pouze matematiku. Výuku jsem vždy podával s láskou, předváděl jsem, jak myslet na to, co chce, jak se odpoutat od strachu. Jak si může svůj život tvořit. Na konci jsem mu ukázal, jak si správně přát otázky do testu. Jak řekla sama jeho maminka, když viděla materiály k mému kurzu: "Mě by nikdy nenapadlo takto přemýšlet". Dnes žák udělal reparát jako nejlepší ze všech. Žák sedmé třídy, kterému vždy říkali, že je hloupý. 

Co Vám kurz přinese?

Na kurzu si ukážeme, že záleží na způsobu, jakým si člověk přeje a plánuje. Vysvětlíme si základy - proč si lidé často přejí opak svého přání a jaký to má na splnění přání vliv.

Ukážeme na příkladě, proč si člověk přivolává do života to, na co myslí a jak se to děje. Jak myslet v souladu se svým přáním.

Dále si ukážeme, proč mají lidé ve většině přídadů přání ze strachu a jak to ovlivňuje jejich život. Jak funguje člověk řízený strachem a jak funguje člověk řízený láskou. Jaký to má vliv na finanční situaci a jak to celé změnit. Ukážeme si, jak vypadá život řízený láskou. Jak poznat přání ze strachu a z lásky. 

Myslíte si, že to umíte? Výborně. Přijďte si to vyzkoušet a přesvědčit se.

Doplnění: po předchozím kurzu připravuji pro veliký úspěch kurz:"Co vám brání k životu v hojnosti". Kurz bude zameřený na význam peněz, který lidé většinou nevidí. Součástí kurzu bude přezentace výsledků průzkumu myšlení lidí o penězích, na kterém bude vidět spousta zajímavých věcí.

Jak bude kurz probíhat?

Ukážu Vám na příkladě, jak myšlení ovlivnuje život. Jak fungují přání. Mám připravených několik otázek, na kterých všichni mohou spatřit svůj způsob myšlení. Otázky budou jen pro vás, nebudou se číst veřejně (jedině, že by někdo moc chtěl :-) ) Poté budeme procvičovat ten správný způsob. Ukážeme si, jak podvědomí člověka reaguje na myšlenky a představy. Budeme si spolu povídat o svých zážitcích, plánech a celkově o životě, neboť na tom bude nejlépe vidět myšlení každého z nás.

V každém okamžiku bude prostor pro diskuzi, aby to všem přineslo co nejvíce, takže si budeme povídat, povídat, povídat :), řešit konkrétní situace.

Pro koho je kurz určen?

Pro každého,

  • kdo chce v životě něco zlepšit
  • kdo má zájem naučit se tvořit svůj život svým myšlením
  • kdo chce, aby se mu v životě věci dařily
  • kdo se chce naučit nebo si procvičit pozitivní myšlení
  • kdo si chce jen vyzkoušet, jak na tom je
  • kdo chce jen poznat zajímavé lidi a dozvědět se něco nového

Co je cílem?

  • Ukázat všem první krok k životu podle svých představ
  • Dát zrcadlo svým myšlenkám
  • Naučit se správně myslet na svá přání
  • Zlepšit si účinně život tím, že se naučíme sledovat to, co si opravdu přejeme a porovnávat to s tím, jak si to přejeme.
  • Naučit se sledovat okamžik, kdy vyslovujeme přání a kontrolovat si, jestli je vysloveno tak, aby fungovalo.
  •  
  • Registrace na https://www.naucmese.cz/kurz/jak-mysleni-ovlivnuje-zivot-aneb-jak-si-spravne-prat