Kytarohraní pro úplné začátečníky 22.9.2015 od 18.30h

20.09.2015 23:10

Úvodem

Máte v sobě skrytou touhu umět někdy hrát na kytaru? Nemusí být dále skrytá :). Mám k dispozici deset kytar (úvodní foto není ilustrační, jsou to kytary, na které budeme hrát) a nabízím možnost přijít se s tímto úžasným nástrojem seznámit a něco se naučit. Někdy jsem sám překvapen, kolik lidí v sobě ukrývá talent, o kterém si myslí, že ho nemá. Jak všem říkám - vše, co potřebujete, je pouze CHUŤ HRÁT :)

Co Vám kurz přinese?

Seznámíte se s kytarou, jejím držením, naučíte se velice jednoduchý základní třídobý rytmus a tři jednoduché akordy. S tím vším si společně zahrajeme (kdo bude chtít, může si i zazpívat) píseň Slavíci z Madridu.

Jak bude kurz probíhat?

Rozdáme si kytary, řekneme si něco ladění (kytary budou naladěné). Naučíme se držet první akord a přitom brnkat pravou rukou. Řekneme si něco o rytmech a naučíme se ten nejjednodušší - třídobý (valčík). Pak si ukážeme druhý akord a budeme procvičovat změny z jednoho akordu na druhý. I to bude velmi jednoduché, protože akordy budou velmi podobné. Nakonec se naučíme třetí akord a to už bude dost na to, abychom si zahráli společně Slavíky z Madridu. Kdo by stále ještě váhal, tak po přečtení tohoto odstavce bude jistě jasné, že může jen získat :). Kytary zde jsou, bude potřeba jen chuť poznávat a hrát :)

Pro koho je kurz určen?

Ideálně pro každého, kdo se vždy chtěl naučit hrát, vyzkoušet si to, ale ještě neměl možnost. Kdo nemá doma kytaru a chtěl by si na ni sahnout a něco se naučit. Kdo má v sobě touhu hrát, ale myslí si, že to nedokáže.

Žijeme teď. Ideální čas pro realizování naší touhy je tedy také teď :). Co uděláme teď, určuje naši budoucnost.

https://www.naucmese.cz/kurz/kytarohrani-pro-uplne-zacatecniky

Kytarohraní pro úplné začátečníky