Podzimní akce v Klíčku

07.09.2016 13:37

Divadelní Brandýs – dílny pro děti (11.9.2016)

 více na www.divadelnibrandys.cz

 

17. září 2016 v 9 hodin 

Exkurze/Výlet - Mravenčí stezkou - Hostinné u Trutnova

 

V sobotu 17. září 2016 Rodinný klub Klíček z.s. pořádá výlet do města Hostinné (okres Trutnov) na naučnou stezku "Mravenčí stezka". Pojedeme s námi zkušený entomolog, Mgr. Petr Krejčík. Seznámí nás s mravenci, ale i s dalším zajímavým hmyzem. Zajištěna doprava autobusem. Odjezd v 9 hodin od "Brány" (autobusová zastávka ve Staré Boleslavi). Lístky možné zakoupit v Infocentru Brandýs.

 

28. září 2016 od 11.00 do 17.00

Středověký Svatováclavský jarmark v Klíčku

Staroboleslavská rezidence (M. Švabinského 371)

 

Den v duchu středověkých tradic a řemesel, kterým Vás provedou dobově oblečení lidé. Můžete se těšit na tradiční řemesla, ruční výrobky, chráněné dílny, program pro děti, regionální produkty a další.

Ve večerních hodinách se přidáme do průvodu Svatého Václava, který bude se svou družinou vyrážet z rezidence.

Jarmark pořádá Rodinný klub Klíček z.s., MAS Střední Polabí, z.s, Atelier 6tej smysl a další. Za podpory Celostátní sítě pro venkov a města Brandýs nad Labem Stará Boleslav,

 

13. října 2016 v 19 hodin

Tajuplná Indonésie - komponovaný program Jany Wolfové

Zámek Brandýs n/L. – Divadelní sál

Jedinečný program o Indonésii, kde se divák v rámci komentované projekce fotografií a videoukázek od autorky pořadu Jany Wolfové seznámí s nejatraktiv­nějšími destinacemi Indonésie: ostrovy Jáva, Bali, Lombok, Sumatra, Sulawesi, Komodo, Sumba a Siberut. Procházka exotickými ostrovy Indonésie je obohacena tanečními vstupy, jedná se o tradiční tance indonéské, indické a orientální v podání skupiny Kintari. Skupina je tvořena indonéskými a českými tanečnicemi. Večer je doplněn o prodejní výstavu indonéských šperků.

Vstupné 60 Kč

 

23. října 2016 od 15.00 do 17.30 hodin

Návštěva u obra – obří hravé odpoledne pro malé i velké

Zahrada Staroboleslavské rezidence (M. Švabinského 371)

 

Na zahradě se usídlil obr. Přes den tvrdě spí, takže se na něj můžete podívat. Přitáhl spoustu obrovsky zajímavých věcí, které si budete moct prohlédnout, některé vyzkoušet a splnit zábavné úkoly v obřím stylu.