Zahradní slavnost - Restaurant Day 21.5. od 14hodin

14.05.2016 15:29

 

So 21. 5. 2016 od 14.00 do 18.00 Zahradní slavnost a bleší trh s knihami, LP a CD nosiči

Můžete se těšit na autorská čtení, vystoupení hudebního uskupení Jamchestra, veselou dražbu pro malé i velké, bubenickou show Lumíra von Bejdy a Jakuba Němce, dílny pro děti, občerstvení a bleší trh s knihami, LP a CD nosiči. Součástí akce bude celosvětový happening - Restaurant Day (Info viz níže)

 Info pro bleší prodejce: Přihlašovat se nemusíte. Přijďte však alespoň půl hodiny před začátkem. 

Pořádá Rodinný klub Klíček s Knihovnou E. Petišky a Samoděj, z.s. Vstupné činí 50 Kč.

Zahrada Staroboleslavské rezidence (M. Švabinského 371, Stará Boleslav)

Akce je podpořena městem Brandýs nad Labem Stará Boleslav. Děkujeme

Program 

Milí přátelé,

tuto sobotu se koná v Klíčku Zahradní slavnost ,která se datumově pojí i s celosvětovým happeningem - Restaurant Day, proto i v Klíčku poprvé zkusíme, jací jsme kuchtíci a pekařky..

 Kdo bude mít chuť se připojit s nějakou svou domácí dobrotou, ozvěte se. Slané i sladké ke kafíčku, či nějaké domácí delikatesy. Výdělek jde do Vaší kapsy, nezapomeňte si svou kasičku. U občerstvení bude potřeba postát, či se můžeme prostřídat. I starší děti budou rádi prodávající! 

více info: Restaurant Day se koná čtyřikrát do roka. Myšlenka Restaurant Day vznikla před pár lety ve Finsku a dál se lavinovitě šíří po celém světě. Tento karneval jídla a pití může dostat snadno zajímavý přesah, protože je ku příkladu skvělou příležitostí pro kreativní kolektivy, kteří chtějí navázat kontakt s podobně smýšlejícími lidmi, představit svůj tým, projekt nebo aktivity a to nejen co se gastronomie týká. Restaurant Day navíc zapadá do současných trendů zdravého stravování, lokálních surovin a trhů nebo komunitního smýšlení.

Poslechněte si o Restaurant Day v Českém rozhlase:
https://prehravac.rozhlas.cz/audio/3237825