Mikuláš v Klíčku

09.12.2019 21:21
chceme vám dát velké DÍKY za pomoc s přípravami a realizací letošního Mikuláše.
Akce proběhla úspěšně a doufáme, ku spokojenosti všech zúčastněných.
Mikuláš je hodně náročná akce na přípravy - celodenní přípravy v zimě a náročná elektroinstalace, následně pak samotná realizace opět v zimě a to v čím dál větší a na závěr po tmě ještě ve větší zimě, kdy už nikdo necítíme ani ruce, ani nohy demontáž a úklid všech stanovišť.
Doufáme, že jste všichni Mikulášské prochlazení ustáli ve zdraví. Na příští rok asi rozšíříme peklo a pořídíme více ohnišť, aby jsme si pořádně zatopili :)
Také oceňujeme pomoc nových členů a těch, kdo na této akci byli poprvé. Role jste všichni zvládli bravůrně! Také děkujeme všem zapůjčeným dětem, které se ujali některých aktivit, či zpestřovali atmosféru svým andělským úsměvem, či čertovskými lotrovinami.
I Když jsme s akcí moc spokojení, víme i tak jak to celé na příští rok vylepšit...už nás napadli určité podněty. Vše si řádně sepíšeme pro příští rok. To je i dotaz na vás, pokud máte nápady co přidat, ubrat, zlepšit, klidně nám zavolejte, napište a my si to zapíšeme do poznámek na příští rok.
Díky této akci jsme mohli opět trochu obohatit naši pokladničku. Finance bychom chtěli využít na pořízení vybavení k akcím i ke správě areálu např.: světla, štafle, přenosné ohniště.