Výtvarné kurzy - 5.3. tisk na látku, sítotisk

02.03.2016 09:39

5.3. tisk na látku, sítotisk / 2.4. - MgA. Dana Lindenthalová

Registrace u MgA. Dany Lindenthalové, 731 473 933, lind@lind.cz, www.lind.cz, fler.cz/lind


 

o čem: Praktickým způsobem se dozvíte více o vhodných materiálech k tisku, o otisku různými razítky a předměty na látku, o základech sítotisku a sítotiskových šablonách, o tiskařských barvách. Povíme si také něco o serigrafii, která označována jako umělecký sítotisk.

 

Vytvoříte si svá vlastní razítka, kterými budeme tisknout na připravený materiál. Samozřejmě si vyzkoušíte i tisk ze sítotiskové šablony. Tisknout budeme především na látku, ale také na papír.

Budu se snažit vám předat mnoho praktických rad a dosavadních zkušeností, které na závěr doplním souhrnem odkazů a dalších studijních materiálů.

 

rozsah kurzu: 5,5 hodiny, 9.30 - 15  (0,5 hodiny na oběd)

 

kde: ve Staré Boleslavi - Staré Boleslavi, Maxe Švabinského 371

 

kdy: 5.3.2016

 

kapacita: 5 osob

 

cena: 1200 kč / 1 osoba (cena zahrnuje materiál)

 

pro koho je kurz vhodný: Pro všechny, kteří se chtějí profesionálně věnovat sítotisku i pro nadšence, kteří si prostě jen chtějí vyzkoušet sítotisk, vyřezat své vlastní razítko a tisknout doma pro radost

 

praktický výstup: Z kurzu si odnesete vlastní praktické výrobky - látkový panel s otisky i menší sítotiskové aplikace, potiskneme také balicí papír a dárkovou krabičku. Získáte mnoho nových znalostí, inspirace a zážitků.

 

Kurz tisku je po dohodě možné vést v anglickém jazyce.