Deník výpravy - publikace Klíčku

20.12.2017 21:48
Po křestu knihy 17.12.2017 na otvírání Polabské geostezky,  pouštíme  publikaci Rodinného klubu Klíček z.s. do oběhu.  Za cenu 100kč/ks včetně přiloženého letáku k nové Polabské geostezce. Nyní je v prodeji v knihkupectví Sylvie.
Výtisky mizí jak pára nad hrncem, bylo jich jen 150 kusů, proto nabízíme i v Klíčku, když už je to naše publikace:o) budou k mání kdykoli mne potkáte.
Autor je tatínek Mariánky z Poupátek - RNDr. Boris Ekrt a Milan, já dodala obrázky a kamarádka Hedvika Marešová dotáhla vše krásnou grafikou..
s ilustracemi Petry Zunové..
Anotace:
Deník výpravy je psaný formou cestovatelského deníku dětí, které se vydaly do geologické minulosti našeho kraje pomocí cestování v čase. Je psaný psacím písmem (zajímavé pro trénink čtení vázaného písma), ilustrovaný reálnými obrázky a je originálně graficky pojat. Je pro čtenáře v jakémkoli věku, od předškoláků až po dospělé. A je opravdu ohromně čtivý. 
Nejen že prožijete dobrodružství, ale i mnohé se dozvíte o geologické minulosti Středního Polabí a Dolního Pojizeří. A sami se pak můžete vydat a okouknout a ohmatat opravdické zkameněliny a kameny na naší Polabské geostezce na Ostrůvku.