Klíčkové kešky ve Staré Boleslavi

18.01.2021 14:29

Další novinkou je vznik keškové hry, na které se podíleli i Vaše dítka a kterou je možno aktivně rozšiřovat - anotace viz.níže.


Klíčkovské hledání pokladů

 

Baví tě příroda a objevování skrytých míst v ní? Pak právě pro Tebe je určena nová hra Rodinného klubu Klíček, z.s., kterou nachystal odpolední dětský klub Letokruhy pro širokou veřejnost.

Hledej kešky, vyměňuj si poklady a podívej se na oblíbená místa svých kamarádů v okolí. Možná se dozvíš i plno zajímavých informací. Každá keška má souřadnice, které když zadáš do mapy, odhalí se její poloha. Objev ji, zanech vzkaz a vlož poklad svůj. Symbol a nedotknutelnost místa jen pro paměť svou – uchovej. Po nalezení vždy vrať vše do původního stavu, ať nejsou cennosti zcizeny lupiči.

Děti z odpoledního klubu Letokruhy nachystaly zatím celkem 8 míst, kde lze objevit nejen kešku s jejich básněmi, ale i poklad, který ji doprovází.

Pokud se chceš přidat, vyber místo, které máš rád a chceš se o něj podělit s kamarády.  Založ vlastní kešku, kterou si budeš spravovat. Do kešky vlož papír na podpisy, tužku a můžeš i pár dárečků na výměnu s návštěvníky. Přidej svou báseň nebo nějaké zajímavé informace o místě např. Co tu roste, žije nebo proč je pro Tebe místo výjimečné. 

Souřadnice, informace a třeba obrázek nám pošli na mail v kontaktech. My zveřejníme na stránkách této hry: https://klickovske-hledani-pokladu.webnode.cz/

Držíme palce v objevování.