klub Semínka (od 2 let s rodiči) - 2020/2021

25.09.2020 22:31
Jak se přihlásit?
Pokud máte zájem pokračovat či začít s docházkou do klubu Semínka,
 přihlašte se co nejdříve na Vámi zvolený den na https://klicek.webooker.eu/ na 2020/2021
 
Jaký je postup přihlašování?
- po vybrání kurzu-dnu se registrujte ve spodní části - registrace na kurz
pokud máte již účet v našem systému webooker-přihlašte se, pokud ne vytvořte nový účet a vyplňte prosím všechny údaje o Vás i Vašem dítěti.
Informace k jednotlivým dnům jsou přímo ve webookeru a ostatní Vám přijde po registraci na Váš email -  info k platbě a přihláška, kterou prosíme přineste podepsanou na první lekci a platbu na celý semestr uhraďte na účet. Prosíme o dodržování správného zadání platby.
 
 
Lekce v druhém semestru začínají od 10.9.2020 -čtvrtek (již obsazeno) a od 11.9.2020- pátek (již obsazeno)
 
od března 2021 budou dle situace vybírány neprochozené kurzy z prvního pololetí
 
 
více info : Lesní klub Semínka

Jak to probíhá?

Od devíti hodin do půl desáté je čas na scházení, tedy volnou hru či herničku v klubu při nepřízni počasí. maminky si mohou za malý příspěvek uvařit v kuchyňce kávu či čaj.

Lektorka začne  ranním kroužkem v 9.30 hrami, zpíváním. Po svačince bude malé tvořeníčko a program dle tématu a na to nasedá procházka či pobyt v zahradě.

 

Dopoledne (9 - 11.30.hod) na zahradě Klíčku či při nepřízni počasí v altánu či prostorách klubu družiny Letokruhy. 

Tématický program je pro děti s maminkami od 2 let do 3,5 let. Možno si vzít s sebou i sourozence (miminko v nosítku..)

Program je koncipován pro děti i s rodičem/či. Nejedná se o hlídání dětí.

S sebou si přineste svačinku, přezůvky pro děti (za ošklivého či mrazivého počasí). Za příznivých dnů je program pouze venku - na zahradě a okolí klubu, v zimě na sněhu (vhodné oblečení).  

Proč je dobré Semínka navštěvovat?

Lesní klub Semínka především podporuje u dětí zvykání si na kolektiv, pomalé zapojování se do řízené činnosti, jedná se o vhodnou „přípravku“ před nástupem do mateřské školy.

Děti se učí samostatnosti, navazování sociálních vztahů a komunikaci mezi vrstevníky při volné hře i činnostech k tomu vedených.

Program klubu je rozdělen na měsíční a roční rytmus, který se řídí čtyřmi ročními obdobími a prožíváním tradičních lidových zvyků s nimi spjatými.

Snažíme se spolu poznávat přírodu živou i neživou, jak se během roku mění a kromě tancování a zpívání nás pokaždé čeká malé tvoření. Každá lekce je na určité téma.

Zájemci o navazující klub Poupátka mají ze Semínek přednost, zvláště pokud jsou aktivními členy spolku. Kapacita klubu ale je stále omezená a děti se každý rok jen dobírají. Nevzniká tak automaticky nárok na přijetí.

 

 Legenda k názvu Semínka - kategorie nejmladších dětí

 ..ještě nevíme, co ze semínka bude...

Vkládáme do něj svá očekávání,opatrujeme ho a zajišťujeme podmínky pro jeho dobrý a správný růst.

 

Cena:  každý čtvrtek a pátek - (2800,- za 14 lekcí) - více viz https://klicek.webooker.eu/

V případě omluvy či dotazů volejte (Eva Komárková) - 774300557 - pište na klubseminka@rodinnyklubklicek.cz . Po odhlášení ze systému v případě nemoci je možné si vzít náhradu v jiný den -po domluvě, ale program je koncipován podobně, či lze poslat za sebe náhradu-kamarádku

Koordinátor klubu klíček tel 721 338 086 (Petra Zunová)