Masopust aneb Fašank v Klíčku

23.02.2020 20:39
letošní 8. Fašank - Masopust máme za sebou. 
Prvotní obavy, že nás to za deště odfoukne, se naštěstí nevyplnily. I když se tu a tam poryv větru objevil, ustáli jsme to my i kulisy!
Bylo by těžké a na dlouho děkovat jednotlivě (se strachem, abychom někoho nevynechali), takže VELKÉ DÍKY všem zapojeným do akce, ať už pomáhali na přípravách, pekli doma, stáli v dešti v masce či mazali chleby..každý jsme svým zapojením dal možnost, aby se akce tak náramně vydařila i bez poklidného chumelení.
Velké díky krom našich lektorů, dětí a rodičů patří s obdivem i  Petrovi Pištěkovi, který vymýšlel, vyráběl, opravoval kulisy, pomohl herecky a vyrobil tu největší basu, co shořela do pár minut a to vše se zlomeným žebrem!
Děkujeme jmenovitě i Kiře Bílkové, která se s ohromným zapálením chopila organizace a relalizace občerstvení a také poprvé zapojené ZŠ Stará Boleslav, kde nám průběžně děti z vyšších ročníků pomohly vyrábět koláče, koně, jitrnice a napekly hromadu houstiček, preclíků a nádherných perníčků a ještě více  jak deset dětí přišlo pomoct na stanoviště - proto jsme nemuseli letos z našich nápadů nic vynechávat. Což patří velké díky i boleslavským skautům s Monikou Káňovou, kteří s námi drží každou akci a už jsou naší nedílnou součástí. 
A tak bychom mohli pokračovat a jmenovat dále a dále, ale to už by tak dlouhý děkovný dopis nikdo nečetl :o)
Tak ještě jednou velké DÍKY a vše dobré a nechť se další Masopust  a další naše společné nadcházející akce opět vydaří!

Zde pár fotografií z akce : https://photos.app.goo.gl/njhpjdaXamTvmUbv9