Mentoring pro lektory s Johanou Passerin

22.04.2019 14:31

V rámci rozvoje našeho certifikovaného lesního klubu, jsme poprosili Johanu Passerin, aby nás mentorovala a pomohla nám pracovat s oblastmi, kde cítíme mezery, jako soulad mezi širokým týmem, společné ztotožnění se s vizí Klíčku a jeho filozofií, téma respektu, autonomie, komunikace.. prostě práce se sebou samými..setkáváme se každý měsíc na odpoledne a výsledky se dostavují:o)

 

Johana Passerin - Členka Rady ALMŠ a Skupiny pro kvalitu, 

Jako průvodkyně v lesních MŠ působí od roku 2010. Nejprve jako vedoucí pedagog v LMŠ Šárynka, od roku 2014 pak v lesním klubu Hvězdy v lese, který založila a vede. V ALMŠ působí aktivně od jejího založení, od roku 2012 má na starosti oblast vzdělávání. Věnuje se také budování kontaktů se zahraničními lesními školkami a budování mezinárodní spolupráce.
Absolvovala seminář waldorfské pedagogiky pro učitelky MŠ a je kvalifikovanou chůvou pro děti od narození do začátku školní docházky. Studuje obor Speciální a předškolní pedagogika. Významné zkušenosti získává na studijních stážích v zahraničí. Dosud kdy navštívila školky v Německu, Dánsku, Izraeli, Švédsku, Skotsku a na Islandu.