Spolkové setkání

12.12.2015 13:03

Kulturní komise města Brandýsa nad Labem – Staré Boleslavi ve spolupráci s Rodinným klubem Klíček, knihovnou Eduarda Petišky a naší MAS připravila na 25 listopadu akci, kam sezvala organizace z celého města ke společnému prvnímu Spolkovému setkání.


 

 Z obeslaných organizací se přihlásilo 38 organizací, většina z nich si zvolila prezentaci před publikem,  další pak přinesli své plakáty a prospekty na stůl vedle v sále.

 

Úvodní slovo si vzal místostarosta Brandýsa nad Labem Mgr. Petr Kváča, krátce přivítal všechny přítomné a pohovořil také o dotační podpoře z města pro spolky. Poté si slovo vzala předsedkyně kulturní komise Klára Voctářová a pak už hlavní moderátor večera Milan Zuna z Rodinného klubu Klíček vyzval jednotlivé aktéry k prezentacím. Každý měl slovo na tři minuty, kterou se přednášející snažili dodržet. Většina měla s sebou prezentaci v Powerpointu, někteří mluvili spatra, někteří improvizovali a Brandýský Matýsek přinesl zbrusu nově sestříhanou videoprezentaci namluvenou dětmi.

Po skončení hlavního programu se otevřely dveře k místnosti s rautem, ke kterému velmi příjemně  hráli Vít Andršt - saxofonista, flétnista a  kapelník Jazz orchestru ZUŠ F. A. Šporka v Lysé nad Labem. Celá akce byla pohodová, příjemná  a naplnila očekávání a pokud i zpětná vazba od účastníků bude v podobném duchu, jistě se na Zámku nebo někde jinde ve městě příští rok se spolky zase uvidíme.

více fotografií ZDE Foto:Michal Valenta - fotoklub BrandoBol

 

Text: MAS Střední Polabí